Azonnali leszokás, vagy elektromos cigi?

elektromos cigi

administrator Kereskedelem

A cigarettáról, vagy bármilyen más dohányipari termékről történő leszokás az emberek 99 százalékénál egy hosszadalmas, kínos folyamat. Sokan úgy gondolják, hogy egyszerűen csak leteszik a cigarettát, és azzal kész is, de ez nem ilyen egyszerű. Csak az tudja, aki próbálta már, mennyire nem így megy a dolog. A sikeres leszokásban viszont óriási segítséget jelenthet az elektromos cigi. A dohányzásban az az igazán „fogva tartó”, hogy a legerősebb akaraterejű ember sem tud csak úgy egyszerűen lemondani róla. Ha viszont egy váltással a szervezetbe bevitt mérgek kilencven százalékától megszabadulhatunk, ráadásul úgy hogy a megszokott mozdulatról, a beidegződött szokásról sem kell lemondanunk, érdemes megfontolnunk az elektromos cigi előnyeit.

Bár a kérdést úgy tettük fel, hogy azonnali leszokás, vagy elektromos cigi, a válasz nem egyértelműen egyik vagy másik. Az elektromos cigi használatára törtnő áttérés ugyanis a leszokás előszobája lehet. Ma már komoly tanulmányok foglalkoznak ezzel a kérdéssel, és a kutatások szerint, aki vélt később jó eséllyel mond le végleg a dohányzás minden formájáról. A nyereség tehát potenciálisan kétszeres lehet, de veszíteni semmiképpen nem lehet az elektromos cigi dohányosként történő kipróbálásával. Az egyedüli igazi „dilemma” az csupán annyi, hogy milyen ízesítésű legyen az általunk használt elektromos cigi, hiszen az ízlelőbimbóknak nem könnyű az átállás a megszokott, általában kesernyés ízvilágú cigarettafélékről egy új, a régitől teljesen eltérő ízre.

You May Also Like..

felfújható medence

Felfújható medence a nyári melegek ellen

Egyesek már nagyon várják a nyarat, mert akkor végre kellemes melegben lehet részük és mehetnek a környékbeli strandra kicsit pancsolni. […]