Hajbeültetés: a végleges megoldás a kopaszságra

Hajbeültetés

administrator Szolgáltatások

A férfiakra jellemző tipikus hormonális hajvesztés leggyakrabban alábbi területeket érinti:

Hajvonal – frontális homlok környéki területek

Fej elülső része

Fejtető –forgó területe

A fejtetőn, homlokon, halántékon lévő hajhagymák DHT  érzékenyek és a DHT hatására idővel elvékonyodnak, miniatürizálódnak végül teljesen eltűnnek, miközben a hajciklus dinamikája is felgyorsul, mert a hajszálak anagen fázisa (növekedési fázis) egyre rövidebb lesz szintén a DHT miatt.

A hátsó tarkó tájéki részt nevezzük adóterületnek vagy donor területnek. Ez a terület szolgál a hajszálak kinyerésére. A tarkó tájéki hajhagymák ellenállóbbak a hormonális változásoknak éppe ezért az átültetett haj nem hullik ki!

Azt, hogy kinél, hány hajszál kerül kivételre és átültetése az több tényezőn alapul:

  • a problémás terület mértéke
  • az adóterület állapota

 

A Sikos Hajbeültetés Klinikán a megfelelő tapasztalattal és műtéti precizitással  végzett hajbeültetés után teljesen valódi és természetes hatás érhető el. Az átültetett graftokban a hajszálak beültetési iránya, dőlésszöge a műtétnél szabályozott, megfelel az eredeti állapotnak az adott fejterületen. Az átültetetett terület vizsgálatakor sem távolról sem közelről nem lehet megállapítani, hogy műtéttel került pótlásra a hiányzó haj.

Hajbeültetés képek

A sikos.hu weboldalon különleges fényképgaléria találató, Magyarországon egyedülálló hajbeültetés előtt-után képanyaggal! Több mint 90 paciens, közel 1000 képe és folyamatosan frissül!
A hajbeültetés- hajátültetés galériában csak a Sikos Hajbeültetés Klinikán operált saját paciensek felvételei láthatóak!

 

Kérdezzen a szakorvostól

A beültetendő hajmennyiség, elérhető eredmény megállapítása személyes konzultáció alapján minden esetben egyedileg lehetséges a paciens kopaszodásának foka, az adóhely lehetőségei és a paciens igényei alapján. Amennyiben érdekli a hajbeültetés lehetősége, nyugodtan keressen fel hajbeültetés klinikát, hogy pontos szakvéleményt kapjon.

You May Also Like..

Szülinapi zsúr extrával

Eljött gyermekünk újabb szülinapja, amit már nagyon várt. Régóta tervezgeti, hogy melyik osztálytársait, barátait szeretné meghívni a szülinapi zsúrjára. Készített […]

Mosolyogj a sikerért

Gyermekkorban még sokszor nem tudhatjuk, hogy felnőttként mi lesz a hivatásunk, a szakmánk. Nem is gondolnánk rá, hogy egy élethelyzet […]

füvesítés árak

Mi befolyásolja a füvesítés árakat manapság?

A locsolórendszer nagymértékben felelős azért, hogy a kert ápolt és szép legyen. Azonban, annak érdekében, hogy az mindig tökéletes munkát […]