Lehetőségek

2023. május 19.

A papagájom megtanított néhány fontos leckére arról, hogyan kell kapcsolatot teremteni egy állattal. De arra is inspirált, hogy még többet tanuljak. Én már korábban is sokszor élveztem a vadonban élő állatok látványát, de hamarosan nagyon szerettem volna papagájokat is látni a természetben. Azóta számos lehetőségem volt arra, hogy papagájokat láthassak természetes élőhelyükön, és nagyon ajánlom ezt mindenkinek, aki érdeklődik a papagájok iránt.

Lehetőségek

Büszkeséggel tölt el, hogy sokan, akik papagájjal osztják meg otthonukat, gyakran foglalkoznak a papagájok védelmével is. Ezek az emberek, akiket annyira megérintettek a papagájok, hogy pénzt, időt és javakat adományoznak annak érdekében, hogy a vadon élő papagájok boldogulhassanak, igazi rajongók. Ez nem olyasmi, amit túl sok állattartóról lenne elmondható. A papagájbarátok valóban különlegesek.

Lehetőségek

Életem ezen szakaszában már több ezer papagájjal találkoztam és dolgoztam együtt. Gyakran elgondolkodom azon, hogy vajon mindez megtörtént volna-e, ha nem lett volna az az egy szemöldökömet felhúzó papagáj az életemben. Egyszer megkérdezték tőlem, hogy mi a "boldog helyem". Találd ki, mi volt a válaszom. Pedro még mindig minden este megpucolja a szemöldökömet, és én még mindig várom. Remélem, neked is van egy "boldog helyed", amihez tartozik egy papagáj.

Lehetőségek